Start Euroligy a ČPL

Start Euroligy a ČPL

V pondělí 8.10.2012. startuje Euroliga a týden po ní Česká piškvorková liga. Nezapomeň se včas přihlásit.

Co je Euroliga? Je to nejprestižnější piškvorková internetová soutěž týmů z celé Evropy, která se hraje již 8 let. Střetávají se tu hráči různých kvalit a zkušeností. Tým tvoří 4 - 7 hráčů a hraje se cca jednou za měsíc podle domluvy. V jednom kole hrají 4 hráči proti 4 hráčům soupeře každý s každým 2x. V jednom kole tedy jeden hráč odehraje 8 her na 10 minut swap2. Hráči se mohou v průběhu kola střídat v souladu s pravidly EL. Máš-li tedy připravený tým třeba na letošní ročník středoškolských pIšQworek, neváhej se zdarma nahlásit i do Euroligy a tvůj tým může vyzkoušet svá zahájení a získat neocenitelné herní zkušenosti s nejlepšími zahraničními hráči této hry. Není snazší cesta jak si kvalitně zahrát s hráči evropských a světových TOP 10. Do Euroligy svůj tým přihlásíš na stránkách www.euroleague.cz.

Co je ČPL? Je to Česká piškvorková liga - liga jednotlivců a zúčastnit se jí mohou hráči České a Slovenské republiky jakýchkoliv kvalit či zkušeností. V této soutěži hraje každý hráč sám za sebe a v jednom kole hraje proti nalosovanému soupeři 4 hry na 10 minut swap2. V případě remízy další dvě zkrácené hry na 5 minut swap2. Jedno kolo trvá cca 3 týdny. Průběh minulých ročníků najdeš tady a přihlásit do ČPL se můžeš ZDE.


Diskuze k článku

 
[ reagovat ]Kajman | 4.10.2012 - 19:39
Volno v euroligovém týmu
Ahoj, pokud máte někdo zájem přidat se do euroligového týmu Czech Layback B pro blížící se sezónu, dejte mi spešně vědět na kajmanus krucánek centrum.cz
[ reagovat ]Kajman | 2.10.2012 - 22:19
přihlášky do ČPL
Od teď je možné se přihlašovat do nového ročníku. Máte na to 12 dní.
[ reagovat ]Kajman | 16.10.2012 - 22:11
Re: přihlášky do ČPL
Mám tu nějaké nekorektní přihlášky, tak to snažím dořešit. Do posunutého startu tedy zbývá ještě pár hodin, kdybyste někdo měl zájem.
1