Prosincový maraton o 500 Kč!

Prosincový maraton o 500 Kč!

Ukaž, že na to máš a vyhraj v piškvorkách finanční ceny!





ENGLISH version here


Drazí piškvorkáři,

Po celý prosinec jsme pro vás připravili soutěž, na jejímž konci vás čeká příjemná odměna. Tři z vás, kdo na konci měsíce budou mít nejvyšší počet odehraných her, vyhrají finanční odměnu! Aktuální pořadí je k nahlédnutí v tabulce odehraných her.

  • 1. místo: 300 Kč
  • 2. místo: 150 Kč
  • 3. místo: 50 Kč

Soutěž se týká pouze herního serveru piskvorky.net a odehrané hry se počítají za herní i turnajovou místnost dohromady. Počítají se bodované hry všch dostupných zahájení partie - klasika, swap2 i renju swap2. Prosincového maratonu se může zúčastnit každý, kdo má založený účet na herním serveru piskvorky.net. Založení účtu je zdarma.

Pokud hráč v profilu nebude mít vyplněné celé své pravé jméno, ztrácí nárok na odměnu. V rámci soutěže je zakázáno hrát jednou osobou se dvěma účty proti sobě. Pokud budete hrát s různými účty, budou se Vám odehrané hry zapisovat na dané účty. To nedoporučuji :)

ČFPR si vyhrazuje právo pravidla soutěže a tento herní řád kdykoliv dle potřeby měnit, upravit nebo doplnit. Na závěr tedy přeji spoustu kvalitních her a hodně bodů v žebříčku. Věřím, že se turnaji budete dobře bavit.

S pozdravem
Peroxid



December marathon

Dear gomoku players,

there is another event on web piskvorky.net for you. Top 3 players with most played games will be rewarded in the end of December. The current rank is available in games played table.

  • 1st place: 300 CZK
  • 2nd place: 150 CZK
  • 3rd place: 50 CZK

The December marathon starts 1st of December, ends 31st of December.

The competition is held on web piskvorky.net, games are counted from playing room and also from tour room, all kind of rated openings – classic, swap2, renju swap2. Everyone with account can join. Registration is for free.

Players must fill their real name in profile. If not, they lose the right to win the prize. It’s forbidden to play on 2 nicks in the same time on the same table. If you play on more nicks points will be counted separately for each nick.

ČFPR has right to change or modify rules of the competition (if that happened, we’ll let you know).

We wish you (a Merry Christmas) plenty nice games and a lot of points.

Have fun!
Peroxid