Pozvánka na ČPL

Pozvánka na ČPL

Rád bych Vás pozval k účasti 4. ročníku České piškvorkové ligy, která začíná druhé pondělí v říjnu, tedy již 10.10. 2011!

Jedná se o online soutěž jednotlivců, které se účastní celá česká špička, ale i celá řada pokročilejších i méně pokročilých hráčů, kteří chtějí získat nové zkušenosti.

Výhodou soutěže je časová nenáročnost. Jednou za tří týdny odehrajete 4 kvalitní hry na deset minut na hráče proti vylosovanému soupeři. Není tudíž nijak zvlášť závazná, což mnohdy odláká některé hráče. Další výhodou oproti Eurolize je fakt, že čas na zápas najdete snadněji pro dva hráče, než pro dva týmy.

Nakonec je tu fakt, že nejlépe se zlepšíte při hraní na internetu, protože tam máte nejvíce prostoru a lze tam hrát častěji než na živo, což Vám pomůže nejvíc. Tři živé turnaje ročně jsou málo a piškvorkový klub funguje jenom v Praze a v Ústí nad Labem.

Více informací najdete ZDE.

Zatím proběhly tři ročníky. Dva z nich ovládl Ondřej Nykl (ondik), legenda českého internetového hraní. Poslední ročník ovládl Adam Horváth. Kdo bude letošním českým internetovým králem?

Hodně úspěchů v této nádherné hře!



Vladimír Nipoti (Bano)




Diskuze k článku

 
[ reagovat ]peroxid | 17.10.2011 - 19:00
CPL začala
První kolo CPL je již nalosované. Domluvte si termíny.
[ reagovat ]Kajman | 7.10.2011 - 13:27
Přihlášky
Koncem toho týdne se uzavírají přihlášky na českou ligu. Nezapomeňte se přihlásit.
1