3. Velká Fishpárty v Hradci Králové

3. Velká Fishpárty v Hradci Králové

Rok 2006, turnaj pořádaný Aleš Rybkou (tradičně).

Rok se s rokem sešel a náš slovutný vůdce a duchovní otec Kaprár uspořádal už v pořadí 3. ročník, mezi XOX hráči tolik oblíbené, FishPárty. Účast byla vskutku světová a chybělo jen málo, aby byla vyloženě hvězdná.

V sobotu se konalo klání v renju, kterýho se účastnil nadprůměrnej a tím i rekordní počet hráčů (8). Hrálo se až do roztrhání těla. Zlato si odnesl King Ken (spolu s nádhernou sadou putovních pohárů), stříbro ukořistil Kajman a tu slitinu měďi a cínu Kaprar.

Po turnaji se osazenstvo přesunulo do líbezné a z loňska už osvědčené hospůdky. Kolem půlnoci se pak ti silnější jedinci (7 zástupců mužskýho pokolení + jedna odvážlivkyně toho opačnýho), vydali do víru velkoměsta Hradce! Panoval tam čilej ruch soustředěnej do 3 diskoték světové úrovně :o) ze kterých sme po zralé úvaze a prohlídkách vybrali jednu. Tekutiny celej večer tekly proudem v obou směrech. Dovnitř v podobě různých nápojů k uhašení nenasytné žízně a ven při svíjení se na parketě. Do postele (do spacáku) sme zapadli o půl pátý.

Bezcitnej budíček nás vytáhl v 8 a předpokládám, že si každej dovede představit, jak sme asi vypadali. Nejvíc ti co se nočního výletu nezúčastnili a tak nějak soucitně a zároveň škodolibě se na nás dívali :o)

Všemi nadšenci očekávaný Piškvorky začaly po 9 hodině a hrálo se na 7 kol. Zejména několik prvních si spousta z nás doslova vytrpěla, ale důsledným doplňováním tekutin do našich dehydratací zubožených těl sme to nakonec úspěšně přežili všichni :o). Zúčastnilo se 15 bojovníků + jeden BYE, kterýho si ale užilo jenom 7 vyvolených :o) Hrálo se s velkým nasazením a první flek ukořistil Kedlub, na druhý místo na bedně si stoupl zaslouženě Muf a ten nejnižší stupínek urval Kaprár, což ale kompenzoval svým vzrůstem.

Po vyhlášení výsledků sme se rozloučili se slzami dojetí v očích a vydali se na cesty dom. Teď už se samozřejmě nemůžeme dočkat dalšího ročníku :o)

P.S. tak takhle to viděl Semtexx