Spolupráce s MALL.cz

Spolupráce s MALL.cz

Informace o způsobu spolupráce s e-shopem MALL.cz

Při hledání nejvhodnějšího způsobu "reklamy" na web Piškvorky.cz, jsme narazili na provizní partnerský program společnosti MALL.cz. Rozhodl jsem se jej vyzkoušet na dobu dvou měsíců. Systém funguje následovně:

Uživatel klikne na reklamu umístěnou na našem webu. Je přesměrován na web mall.cz, kde se může zaregistrovat. Po nákupu nějakého zboží poputuje 1-7% z ceny na náš účet.

Proto prosím reklamy nevnímejte negativně, ale jako možnost přivést na účet ČFPR další peníze, které se následně rozumně využíjí. :)


Diskuze k článku

 
[ reagovat ]ondik | 12.11.2010 - 12:51
přes jaký odkaz tam mám jít?
[ reagovat ]Kajman | 12.11.2010 - 13:33
Re: odkaz
Přes banner na hlavní stránce, co je pod prvním článkem.
[ reagovat ]ondik | 12.11.2010 - 16:31
Re: Re: odkaz
a určitě si mě to bude pamatovat? :) skočí to totiž okamžitě na standardní adresu mall.cz/xxx/
[ reagovat ]Denim | 3.2.2010 - 14:05
Vlastní zkušenosti
Rozhodli jsme se zrovna pro MALL, protože tam pravidelně nakupujem a zatím až na jeden případ jsme se vším spokojeni. Zboží většinou přijde druhý - třetí den od objednání. Mají poměrně často akci "Dopava zdarma", tak se pak vyplatí nakupovat i drobnější zboží. Máme smůlu, že je naše adresa zaregistrovaná už z dřívějška, proto z nás ČFPR už nic mít nebude. :)
[ reagovat ]Kajman | 3.2.2010 - 14:15
Re: Vlastní zkušenosti
Myslím, že i z vás může federace něco mít. Mělo by stačit před příštím nákupem jít na stránky obchodu z piškvorek. Stejně tak ostatní, než si něco objednáte, nezapomeňte jít na objednávku z těcho stránek :-)
[ reagovat ]Pruda | 3.2.2010 - 15:43
Re: Re: Vlastní zkušenosti
Z těch všeobecných podmínek jsem pochopil taky, že je to z nákupu a o dříve registrovaných zákaznících se tam nic nepíše, ale možná to Denim myslil jinak...
[ reagovat ]Denim | 3.2.2010 - 15:49
Re: Re: Re: Vlastní zkušenosti
Nevím přesně jak to funguje už u aktivních uživatelů. Počítám spíš, že to mají ošetřené, aby "odměňovali" jen nové zákazníky. Pokud ne, tím líp pro nás. Brzy se to dovíme. :)
[ reagovat ]Specs | 3.2.2010 - 14:57
Re: Vlastní zkušenosti
Nic proti nim, ale jsou levnější internetové obchody. A ušetřený peníz je určitě větší než 1-7%. Takže kdo chce podpořit ČFPR, tak ať nakoupí jinde a třeba 3/4 z ušetřených peněz pošle na federaci. Ušetří on a i federace získá víc. Můj názor (-:
[ reagovat ]Denim | 3.2.2010 - 15:47
Re: Re: Vlastní zkušenosti
Souhlasím, takhle by to taky šlo. :) Nikdo neříká, že je MALL nejlevnější. Ono se to obecně takhle říct nedá o žádném obchodu. Vždy je třeba srovnávat ceny napříč eshopy a koupit tam, kde je produkt za dobrou cenu a zároveň můžeš tomu obchodu věřit. Pokud vyjde ve srovnání cen MALL dobře (což se nám několikrát stalo), tak můžu nákup u nich doporučit. :) Pokud však lidé budou volit přímou cestu podpory ČFPR, budu jenom rád. :)
1