VII. piškvorkové soustředění

VII. piškvorkové soustředění

Koukni se do deníčku, jak jsme se měli v minulých letech a nenech si ujít letošní soustředko!

VII. piškvorkové soustředění

Autocamp Sedmihorky je rozložen při úpatí hruboskalského skalního města v pomyslném srdci chráněné krajinné oblasti Český ráj.

Doprava

Vlastní. Kdyby někdo jel autem, může se v diskuzi domluvit, že by někoho vzal s sebou, aby se rozpočítal benzín.

turnaj

Ubytování

Jako již tradičně ve stanech ve skupinkách podle domluvy. Je tam vyhrazená stanová louka. Podle možností kempu lze využít i chatky. Kemp nabízí celkem tři budovy sociálního zařízení, automatické pračky a žehličky, sprchové automaty na dvacetikorunové mince.

Strava

Jídlo si zajišťuje každý sám nebo podle osobní domluvy skupinově. Hosté mají k dispozici kuchyňku s plynovými vařiči a zásuvkami na elektrický proud, vnitřní i venkovní jídelnu, umývárnu nádobí a několik ohnišť s lavicemi. V areálu je možnost využít restaurace turnaja několika kiosků

Volný čas

V areálu jsou 3 hřiště, jedno travnaté na volejbal nebo badminton, druhé asfaltové na nohejbal či líný tenis, s tréninkovým košem na basketbal, a třetí na beach volejbal. Dále je zde plocha na pétanque, 4 ping-pongové stoly, minigolf i dětská hřiště s houpačkami, prolézačkami a skluzavkami. Pro milovníky vodních sportů je přímo v areálu rybník s písčitou pláží, vhodný nejen ke koupání, ale i rybaření. Součástí naší nabídky je také dobře vybavená půjčovna sportovních potřeb – kturnaj dispozici jsou kvalitní horská a treková kola, včetně dětských, dvě lodě, pétanque, sítě, pálky, míče atd. Cyklistům nabízíme pojištěnou úschovnu kol. V blízkosti kempu (cca 500m) je bowlingová hala a kvalitní fotbalové hřiště.. Vemte s sebou různé hry co Vás napadnou: karty, deskové hry, Bang!, poker, !!badmintonové rakety na pinec!!, různé druhy míčů (nafukovací, fotbal, volejbal, tenisák), frisbee,.. Plavky, osušku, deku na válení. Kemp nabízí k využití i malou a velkou vytápěnou klubovnu pro případ deště.



Diskutovat a zapsat se na akci můžeš v sekci Akce.