Deset důvodů, proč se zúčastnit týmového Mistrovství Evropy v piškvorkách (TGEC)

Deset důvodů, proč se zúčastnit týmového Mistrovství Evropy v piškvorkách (TGEC)

Budapešť, 19. – 27. července 2012

1. TGEC je prvním týmovým turnajem v piškvorkách a je druhým nejvýznamnějším turnaje po MS jednotlivců. Díky tomuto turnaji se můžou setkat nejlepší hráči z celé Evropy a bojovat o prestižní titul Mistr Evropy.

2. Letos se první ročník koná v Maďarsku, náklady na cestování a pobyt v Budapešti jsou srovnatelné, možná i levnější než v ČR.

3. Budapešť je nádherné město a nabízí vyžití nejen v termálních lázních.

4. Atmosféra podobných akcí je vyhlášená a proto se turnaje účastní i hráči, kteří nebojují o první pozice.

5. ČFPR přispěje každému reprezentantovi finanční částkou ve výši: 100% turnajový poplatek, 50% jízdenka (při objednání alespoň 1 měsíc před odjezdem), 25% z ceny ubytování. ČFPR nabízí individuální navýšení finančního příspěvku (rybka@piskvorky.cz). Cena příspěvku bude pravděpodobně navýšena díky příspěvku dalšího sponzora, ale prozatím počítejte s výše uvedenou částkou.

6. Díky mezinárodnímu turnaji získají hráči neocenitelné zkušenosti, které poté můžou využít na turnajích v ČR i v zahraničí.

7. Pro hráče, pro které jsou turnaje jednotlivců stresující a nedostatečně motivující, je týmová soutěž vynikající příležitostí, jak ukázat, co umí. V týmu jsou čtyři hráči, proto prohra jedné hry nemusí znamenat vážné komplikace, od toho tam je zbytek týmu, aby pomohl.

8. Možnost vyzkoušet si práci v týmu, společnou přípravu, trénovaní, povzbuzování a fandění je lákadlem pro řadu hráčů a jedním z důvodů, proč jsou soutěže tohoto typu velice populární (viz Euroliga).

9. ČFPR ráda přivítá ve svých týmech i méně zkušené či začínající hráče. Díky intenzivnímu týdnu zaměřenému pouze na piškvorky lze nabýt velice rychle piškvorkových kvalit.

10.



Podařilo se mně sehnat několik sponzorů a díky tomu dostane řada hráčů šanci zúčastnit se velkého turnaje. Prosím využijte toho, aby moje snaha nebyla zbytečná a mohli jsme ukázat, že piškvorky v naší republice žijí a rozrůstají se.

Aleš Rybka, předseda ČFPR.



Diskuze k článku

 
[ reagovat ]Kajman | 15.5.2012 - 20:04
další sponzor
Ajajaj, dalšího sponzora zadrželi kousek od sídla federace - zrovna nesl příspěvek na reprezentaci :-(
[ reagovat ]Hostivičák | 15.5.2012 - 20:34
Re: další sponzor
Já jsem mu říkal, že nám to stačí položit za okno v krabici od bot. V nějaké symbolické výši.. :-)
[ reagovat ]ondik | 5.5.2012 - 11:16
11. Bude Nakamura killer a Killer of Nakamura killer.

A levněji se opravdu na takovou dobu nikdy nikam nedostanete :)
1