Pozvánka na pražský turnaj

Pozvánka na pražský turnaj

Slyš, lide piškvorkový! Velká událost k tobě se žene, a to sice v Praze, v zemi piškvorkám zaslíbené. Poslyš tedy pozorně, nastav ucho brachu. Vždyť piškvorky hrá každý rád, není důvod k strachu!

Již jen měsíc nás dělí od jednoho z vrcholů piškvorkové sezóny, tradičního pražského turnaje, který se uskuteční v rámci festivalu her Deskohraní. Turnaj v piškvorkách je naplánován na sobotu 9. října. Zápolit se bude v celkem devíti kolech, kterážto se odehrají mezi devátou hodinou ranní a šestou hodinou odpolední s časovým limitem 20 minut na partii a hráče. V neděli je pro zájemce přichystán i turnaj v příbuzné hře renju. Místem konání je areál Tyršova domu nedaleko Malostranského náměstí v centru města.

Srdečně tímto zveme k účasti všechny příznivce piškvorek, zkušené hráče i začátečníky, prostě všechny ty, kteří si chtějí zopakovat boje zpod školních lavic, pobavit se, a třeba i vyhrát některou z cen. Očekávána je široká účast všech výkonnostních kategorií. Zúčastnit se může každý, stačí jednoduchá registrace na webových stránkách Deskohraní či přímo na místě v den konání.

Pro další informací se na nás neváhejte obrátit ve zdejší diskuzi.

Autor: Kedlub


Diskuze k článku

 
[ reagovat ]Eleanor | 10.9.2010 - 14:01
pochvala
upoutavka je super a popravde mi bylo hned jasne, kdo to sepsal ;)
1